Οι Αθλητές Boccia της ΚΑΟΑΜΕΑ ετοιμάζονται για το OLBIA 2024 στη Σαρδηνία

Στο ΟLBIA 2024 World Boccia Challenger που πραγματοποιείται στην OLBIA της Σαρδηνίας, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 7 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται και η Κύπρος, με την αποστολή ΒOCCIA της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.
Πιο Συγκεκριμένα:
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν η αθλήτρια μας ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ και οι αθλητές μας ΜΑΡΙΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Προπονήτρια/Συνοδός των αθλητών μας είναι η ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ.
Αρχηγός Αποστολής ορίστηκε το Μέλος του δ.σ. και Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΟΑΜΕΑ κ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ο.Α.ΜΕ.Α. κ. ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ο οποίος θα συμμετάσχει και στο Φόρουμ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΒISFED.
Η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, εύχεται κάθε επιτυχία στους Αθλητές/Αθλήτρια Βοccia της Ομοσπονδίας μας, οι οποίοι τους τελευταίους 6 μήνες προετοιμάζονται εντατικά για την συγκεκριμμένη διοργάνωση, από την Προπονήτρια της Ομοσπονδίας μας κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ, ενώ τέλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA για την διαχρονική οικονομική στήριξη του, καθώς επίσης στους Χορηγούς/Yποστηρικτές της εν λόγω διοργάνωσης :
A & S TYRE SERVICES
SPORTING ACADEMY LTD
PANIKKOS MAPPA
CHR.IOANNIDES

Related Posts