Η Ομάδα Boccia της Ομοσπονδίας μας επιστρέφει από την Σαρδηνία, γεμάτη ενθουσιασμό και περηφάνια από το OLBIA 2024 World Boccia Challenger.

Η Ομάδα Boccia της Ομοσπονδίας μας, επιστρέφει από την Σαρδηνία, γεμάτη ενθουσιασμό και περηφάνια από το OLBIA 2024 World Boccia Challenger.

Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων, η αθλήτρια μας Σοφία Οικονομίδου, εμφανώς βελτιωμένη, βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου.
Στο τελευταίο σετ όμως, αγωνιζόμενη με την Τσέχα αθλήτρια Simona Blazkova στην κατηγορία BC1, έχασε με διαφορά τεσσάρων βαθμών, γεγονός που την άφησε εκτός βάθρου, αλλά δεν μειώνει τη σπουδαία της απόδοση και την αξιέπαινη προσπάθειά της.

Η επιτυχία αυτή, παρά τη στενή διαφορά, αποτελεί ένα βήμα μπροστά για την ομάδα Boccia της Ομοσπονδίας μας, η οποία συνεχίζει να δείχνει τις δυνατότητές της σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, κ. Τάσος Προκοπίου, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τις επιδόσεις της αποστολής μας στο OLBIA 2024 World Boccia Challenger, τονίζοντας:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά τη ΣΟΦΙΑ μας, τον ΜΑΡΙΟ μας και τον ΧΡΙΣΤΟ μας, για τη σπουδαία τους προσπάθεια. Ιδιαίτερα η Σοφία μας, με τη βελτιωμένη της απόδοση, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, γεγονός που δείχνει την πρόοδό της.
Όλοι οι αθλητές μας αξίζουν συγχαρητήρια για την αφοσίωση και το πάθος τους. Αυτή η εμφάνιση τους, ενισχύει την πίστη μας στις δυνατότητες της ομάδας Boccia της Ομοσπονδίας μας. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αδιάκοπης υποστήριξης από την Ομοσπονδία μας, τους προπονητές και τους χορηγούς μας.

Τέλος, υπογραμμίζοντας την σημασία της συνεχούς προετοιμασίας και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων μερών στην προσπάθεια της ομάδας μας Βοccia, για μελλοντικές επιτυχίες, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.), για την διαχρονική οικονομική στήριξη του, καθώς επίσης στους Χορηγούς/Yποστηρικτές μας για την εν λόγω διοργάνωση :

MULTIBUILD LTD
A & S TYRE SERVICES
CHAR.PILAKOUTAS GROUP
GESAMA PROPERTIES DEVELOPMENT
SPORTING ACADEMY LTD
PANIKKOS MAPPA
CHR.IOANNIDES
M.PESLIKAS & ASSOCIATES LTD
LABELEX LTD
DINI TECHNITY
ΑΤΑΛΙΩΤΗΣ &ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΤΔ ».

Related Posts