ΗΜΕΡΙΔΑ KAOAMEA – 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔOΣΦΑΙΡΟY ΣΑΛΑΣ 5×5

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αλλά και με αρκετό ενθουσιασμό, από τους Αθλητές μας (μετά από την πολύμηνη αθλητική απραξία εξαιτίας της πανδημίας) στην κλειστή Αθλητική Αίθουσα του Δήμου Αγλαντζιάς, Ημερίδα με Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας 5Χ5 την οποία διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας (Κυπριακή Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία), σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο EΘEΛONTΩN KAI ΦIΛΩN AΓ. XAPAΛAMΠOΣ.

Η Ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, και της προσπάθειας ανάπτυξης του κοινωνικού αισθήματος των Ατόμων με αναπηρία και την προώθηση της ένταξης τους στην κοινωνία, μέσω συμμετοχής των Αθλητών με Αναπηρία, σε αθλητικές δραστηριότητες και ενδοσωματειακά Πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Κύπρο.

Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων, οι αθλητές μας με ειδικές ικανότητες και με ελαφριάς μορφής νοητικής στέρησης, τους δίδεται η ευκαιρία για συμμετοχή τους σε Διεθνείς αγώνες υψηλότερου επιπέδου στο εξωτερικό, όπως προνοούν οι διεθνείς κανονισμοί και που συμπεριλαμβάνονται στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας INAS, μέσω της Ομοσπονδίας μας η οποία είναι η μόνη νόμιμη εκπρόσωπος/Μέλος τους στην Κύπρο.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο έντιμος Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, και η κα Κάλλη Χατζηιωσήφ εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Τάσος Προκοπίου, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της όλης διοργάνωσης απευθύνθηκε στους επίσημους προσκεκλημένους, εκφράζοντας την μεγάλη του χαρά, που παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα, έδωσαν το παρόν τους και τίμησαν με την παρουσία τους, μια παρουσία που στοιχειοθετεί και τονώνει, τις όποιες προσπάθειες γίνονται από εμάς τους εθελοντές, επιδεικνύοντας το πραγματικό και γνήσιο ενδιαφέρον τους για την Ομοσπονδία μας, στηρίζοντας μας οικονομικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Τελειώνοντας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συγχάρηκε όλους τους αθλητές για την αθλητοπρεπέστατη αγωνιστικότητα τους, αλλά και τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου.